6 Eyl 2012

KAKAOLU TIRAMISU





MALZEMELER

24 adet Kedi Dili Bisküvisi
2 adet Sivi Krema (Schlagsahne)
250 gr. Mascarpone veya Labne Peyniri (Frischkäse)

3 Kahve Fincani Süt
3,5 Yemek Kasigi Kakao






HAZIRLANISI

Bir Kücük Tencerede veya Cezvede Önce Süt ve Kakao Kaynat.
Sivi Kremayi Mascarpone veya Labne Peynir ile cirp.Bir Pasta Kalibina Strech gecir (Frischhaltefolie) ve Bisküvileri Dizmeye Basla bir sirya 8 tane gelicek sekilde daha sonra hazirlamis oldugun ILIK Süt&Kakao karisimini her Bisküviye Yemek Kasigi ile dagit daha sonra Hazirlamis oldugun Kremayi esit sekilde sür. Bu Islemi diger iki sira icinde yap ve üstünü Strech ile kapa ve 4 Saat Buzdolabinda bekle.Soguyan Tiramisuyu Bir Pasta Tabagina Ters cevir ve üstüne kako serperek, keserek servisi yapabilirsinAfiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder