6 Ağu 2012

CUP CAKE CIKOLATA KREMALI





MALZEMELER

100 gr. Margarin
100 gr. Pudrasekeri
2 Yumurta
125 gr. Un
1/2 Natron veya Kabartmatozu


KREMASI ICIN

100 gr. Cikolata
150 gr. Margarin
120 gr. Pudrasekeri
2 Yemek Kasiki Süt
tutam tuz
tutam Tarcin


HAZIRLANISI

Tüm Hamur Malzemelerini güezlce cirpin ve Cupcake Kalibine serpin.
20-25 dakika 170 derecede pisirin.

Kremaya sira gelince, Cikolatayi eritin daha sonra margarin ve pudra sekerini bir kabta karistirin daha önceden ertimis oldugunuz Cikolatayi ve Sütü Karisima ekleyin tuz,tarcin eklemeyi unutmayin.

Pismis olan Hamurun ortasina cremayi güzelce dekor edin...

Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder