30 Tem 2012

PAN PiZZA HAMURU



MALZEMELER

1,5 Su Bardagi Su
1 Su Bardagi Ilik Süt
1 Yemek Kasigi Tuz
1 Yemek Kasigi Toz Seker
125 gr. Margarin (Rama)
1 TL Karabiber
1 adet Maya
1 Yumurta
1 kg Un
1 Kabartmatozu


HAZIRLANISI

Öncelikle Su, Süt, Tuz, Seker, Rama
Karabiber, Maya ve son olarakda Yumurtayi karistirin
daha sonra Un ve Kabartmatozunu güzelce Yugurun.
20 Mayalansin Hamurunuz.
Daha sonra Tepsiyi Yaglayin veya Kagit serin ve Mayalanmis hamuru iki esit parcaya ayırın simdi gelelim en güzel yerine :) Hamuru SiviYag ile Tepsiye elinizle acin. Ve istediginiz sekilde Sebzelerinizi dizin ben en sona sucuk ve daha sonra Mozerellayi katiyorum cünki daha güzel oluyor ne sucuk nede Mozerella yaniyor.


Afiyet Olsun...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder