31 Tem 2012
BOLOGNESE
MALZEMELER
300 gr. Kiyma
1 adet Sogan (kare kare olcak)
4 adet Domates (rendelencek)
1 tane Havuc (rendelencek)
1 Dis Sarimsak
1,5 Yemek Kasigi Salca
Siviyag
Karabiber, Tuz, Nane, Kekik
HAZIRLANISI
ilk olarak Kiymayi biraz siviyag ile pisir daha sonra Sogan ve Sarimsak ile devam kizart ve baharatlarini ilave et kartistir. Tüm Sebzeleri ilave et bir kac dakika düsük ayarda dinlendir. 1,5 Yemek Kasigi Salcayi ilav et ve terkrar pisir. Daha sonra 1,5 Su Bardagi ile Bologneseyi Kaynat ve Makarnanin üstüne serp.
Afiyet Olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder